+381 63 593 538

Delatnosti

  • Izrada tehničke dokumentacije za objekte visokogradnje (stambeno-poslovne zgrade i kuće),

  • Izrada projekata enterijera,

  • Projektovanje uređenja terena,

  • Izrada projekata poljoprivrednih objekta,

  • Vođenje stručnog nadzora kod izvođenja objekata visoke gradnje,

  • Tehnička kontrola objekata,

  • Izrada svih vrsta idejnih rešenja stambeno-poslovnih objekata,

  • Izrada dokumentacije potrebne za legalizaciju bespravno podignutih objekata.

 

Projektovanje

Nudimo izradu kompletne tehničke dokumentacije, odnosno izradu sledećih vrsta arhitektonsko-građevinskih projekata: idejni projekat, glavni projekat, izvođački projekat, projekat izvedenog objekta, projekat legalizacije, projekat uređenja slobodnih površina (projekat parternog uređenja), kao i tehničku kontrolu glavnog projekta i stručni nadzor u toku građenja objekta.

Enterijer

Kroz razgovor sa potencijalnim klijentom se definišu njegove želje i afiniteti, na osnovu kojih se dolazi do idejnog rešenja u vidu 3D modela. Zatim nastaje glavni projekat enterijera koji sadrži: osnovu sa rasporedom nameštaja, osnovu poda i podnih obloga, osnovu plafona sa dispozicijom rasvete, karakteristične preseke, izglede zidova, šeme stolarije i bravarije, karakteristične detalje, radioničke crteže ugradnih i komadnih nameštaja, perspektivne prikaze, predmere radova i tehničke opise.

3D vizuelizacija

Nudimo izradu arhitektonskih vizuelizacija eksterijera i enterijera, kao i modelovanje objekata. Za izradu prikaza objekta pomoću rendera je dovoljno da nam pošaljete skicu, crtež ili fotografiju. Vaše ideje možete poslati u bilo kom formatu (.jpg, .dwg, .pdf, i sl.) i uskoro ćemo vam poslati ponudu sa cenom i rokom izrade.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.