+381 63 593 538

O nama

Od avgusta 2012. godine, GS Studio svojim klijentima pruža kvalitetna, atraktivna i funkcionalna rešenja iz oblasti arhitekture i građevinarstva. Sedište kompanije je u Somboru, ali nas možete naći i u Subotici.

Naše poslovanje je vođeno posvećenošću arhitekturi, pa neprekidno težimo ka unapređenju i proširenju znanja i uvek koristimo najnovije tehnologije. Naš tim se sastoji od mladog arhitekte i iskusnog građevinskog inženjera, ali sarađujemo i sa nizom mašinskih inženjera, kao i sa specijalistima iz oblasti elektronike i zaštite od požara. Rezultat našeg rada su brojne dovršene zgrade, realizovani projekti i zadovoljni kupci.

Osnovna delatnost naše kompanije je dizajn zgrada, dizajn enterijera i tehnički nadzor u građevinskoj industriji, što uključuje projektovanje porodičnih kuća, privrednih, komunalnih, industrijskih, kulturnih, poljoprivrednih i drugih zgrada i pripremu njihove projektne dokumentacije. Naš rad karakteriše stručnost, pouzdanost, stil, preciznost i fleksibilnost.

Tokom skoro devet godina postojanja, naša kompanija je pripremila projektnu dokumentaciju za više od 50 porodičnih kuća, 20 poslovnih prostora, 15 industrijskih objekata i 10 poljoprivrednih zgrada. Naš studio nastoji da ispuni sve ideje i potrebe klijenta na kompletan, pouzdan i tačan način sa kvalitetnim planovima.

Dizajn koji kreiramo, obrađujemo pomoću računarskih programa - glavna prednost toga je što kupac može pregledati 3D vizuelizaciju već tokom procesa dizajniranja.

Moto naše kompanije je „Više za manje!“, što znači da korišćenjem naših usluga kupac dobija mnogo više za svoj novac - a to je moderno, jedinstveno i profesionalno rešenje.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.