+381 63 593 538

Projektjeink

...melyekre különösen büszkék vagyunk

Korać S. ház
Korać S. ház
Családi ház P+1

A Korać S. ház esetében egy, már meglévő projektet kellett átalakítani, úgy, hogy az eredeti projekt nagyjából 80 százaléka megmaradjon, viszont az új megoldás sokkal kreatívabb, ötletesebb legyen. A befektető számára nagyon fontos volt, hogy az épület ne egy megszokott, úgynevezett „kocka” ház legyen. Külön elvárás volt, hogy három meghatározott szín is helyet kapjon – ezért született egy olyan megoldás, mely sötét cserepekkel, szürke homlokzattal és vörös téglákkal tesz eleget ennek a kérésnek.

Tovább
Mraović ház
Mraović ház
Családi ház P+1

A Mraović ház volt az első modern, kaliforniai stílusú ház melyet megterveztünk. A tető ugyan szög alatt van, alulnézetből azonban úgy tűnik, mintha lapos tetőről lenne szó. A homlokzat anyagán rengeteget dolgoztunk, és számos változatot készítettünk el, mire megszületett a végleges megoldás. Az ügyfél érdekeit és kívánságait szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy kő helyett travertinó festési technikát alkalmazunk, melynek segítségével utánozni tudjuk a természetes travertinó mészkövet.

Tovább
“Tri brata” pékség üzlethelyisége
“Tri brata” pékség üzlethelyisége
Üzlethelyiség P+1

A projekt kidolgozása során egy rendkívül igényes beruházóval volt dolgunk, akinek több, mint 10 ötletet mutattunk be, mire elkészült a végleges megoldás. Bátran elmondhatjuk, hogy a pékség gyönyörű épülete jelentős részben a beruházó maximalizmusának köszönhető. Az épület egyik fő ismertetőjegyeként szolgáló piros oszlop Jovan Terzin tervező ötlete alapján készült el.

Tovább
A Korać ház enteriőre
A Korać ház enteriőre
Családi ház P+0

A befektető fő elvárása az volt, hogy a belső tér nagynak, tágasnak tűnjön és igazán grandiózus legyen. Az enteriőrt a világos színek, elsősorban a fehér és a világosbarna különböző árnyalatai uralják. A modern, praktikus konyhát a különleges megvilágítás egészíti ki. A masszív ebédlőasztal és a nagy, kényelmes kanapé hívogatja a vendégeket, akiket minden bizonnyal le fog nyűgözni a Korać ház gyönyörű enteriőre.

Tovább
A Korać ház hálószobája
A Korać ház hálószobája
Családi ház P+0

A Korać ház modern nappali- és ebédlőhelyiséget egy grandiózus hálószoba egészíti ki. A tágas térben a hatalmas ágy a központi elem. A modern kialakítású, fa elemekkel ellátott ágy köré lett tervezve a szoba többi eleme. A világos színek és a puha szőnyegek maximális kényelmet sugallanak, a speciális LED világítás pedig ad egy különleges, modern árnyalatot a sok fa mintázattal díszített hálószobának.

Tovább
Korać N. ház
Korać N. ház
Családi ház P+0

A Korać N. ház esetében az volt a befektető elvárása, hogy olyan földszintes házat tervezzünk meg, mely masszívnak, nagynak fog tűnni. Az ügyfél sok nyitott térre és egy teljesen egyedi és nem mindennapi megoldásra vágyott. Végül a házat úgy terveztük meg, hogy a vendégek a ház elé érve elgondolkodjanak azon, vajon egy emeletes-, egy földszintes vagy egy galériás házról van-e szó. A modern dizájn végül nem csak eleget tett ügyfelünk nagy elvárásainak, hanem túl is szárnyalta azokat.

Tovább
Korać autóház
Korać autóház
Üzlethelyiség P+0

A befektető eredetileg csak egy konténert szeretett volna, de javaslatunkra inkább egy komolyabb, szebb megoldást választott, mely tükrözi a Korać autóházban megtalálható luxusautók minőségét. Az eredeti ötletet megtartva egy konténer típusú épületet hoztunk létre, amit egy kicsit modernizáltunk és feldobtunk. A befektető nem szeretett volna feleslegesen nagy teret, ezért olyan megoldás született, mely két luxusautót képes befogadni, míg a többi kocsi számára biztosítottunk egy tető alatti, száraz részt. Mivel a befektető otthona az autóház mellett található, úgy kellett megoldani a tervezést, hogy a két épület összhangban legyen és egy egészet képezzen.

Tovább
A Korać autóház enteriőre
A Korać autóház enteriőre
Üzlethelyiség P+0

A Korać autóház belső tereinek megtervezése során az volt a feladatunk, hogy egy teljesen egyedi, eddig nem látott, futurisztikus dizájnt hozzunk létre. Az inspirációt az enteriőr kialakításához a McLaren Mercedes 2015-ös standja adta. A terv kialakítása során igyekeztünk arra is ügyelni, hogy a megoldás összhangban legyen a luxusautókkal. A különleges belső teret nem mindennapi, egyedi fotelokkal és LED lámpákkal tettük teljessé.

Tovább
A Korać S. ház nappalija
A Korać S. ház nappalija
Családi ház P+1

A Korać S. házban három nappali található, melyek megtervezését ránk bízta a befektető. Mivel nem voltak megkötések, fantáziánk szabadon szárnyalhatott, és olyan megoldásokkal tudtunk előállni, melyek felülmúlták a befektető elvárásait. A modern kialakítású nappalik tökéletes összhangban vannak a ház nem mindennapi kialakításával. A nappalik hangulatos, divatos LED fényekkel vannak kiegészítve, melyeket nem mindennapi elrendezésben álmodtunk meg.

Tovább
„Tema” kávézó
„Tema” kávézó
Caffe bar „Tema”

A “Tema” kávézó megtervezésénél egy olyan trendi kávézó létrehozása volt a cél, ahova a fiatalok is szívesen járnak.  A befektető minimalista stílusú, modern dizájnelemekkel gazdagított belteret szeretett volna. A tervezés során egy komoly problémával szembesültünk, ugyanis a sok kirakat és üvegfelület miatt nehezen tudtuk megteremteni az elvárt meleg, kényelmes hangulatot. Ezt úgy oldottuk meg, hogy sok LED lámpával változtattunk a fényviszonyokon és szokatlan, nagyobb méretű fogpiszkáló- és étlaptartókkal rukkoltunk elő, melyek hozzájárulnak a meleg hangulathoz.

Tovább
„Gradska pivnica” Zombor
„Gradska pivnica” Zombor
Városi söröző

A zombori „Gradska pivnica” söröző belterének tervezése során az angol „pub”-ok stílusának, hangulatának megteremtése volt a cél. A sörözőben a fa elemeken és az erezett mintázatokon van a hangsúly, a téglafal pedig csak erősíti az angol stílus hatását. A meleg, kellemes hangulathoz a nem mindennapi lámpák és fényhatások járulnak hozzá.

Tovább
„Gradska pivnica” Zombor - kert
„Gradska pivnica” Zombor - kert
Gradska pivnica - bašta

A „Gradska pivnica” kerti részének tervezése során az volt a cél, hogy egy, a beltérrel harmonizáló, sok fa díszítőelemmel ellátott, modern kertet hozzunk létre. A modern kialakításba az asztalosmunkák végzése során egy kis etno stílust is csempézett a kivitelező, így jött létre a „Gradska pivnica” nem mindennapi, hangulatos kertje.

Tovább
„Stari slon” vendéglő
„Stari slon” vendéglő
A „Stari slon” vendéglő kisterme belterének megtervezése

A „Stari slon” Zombor egyik legismertebb és legnagyobb hagyománnyal rendelkező vendéglője. Ezt a tradíciót igyekeztünk visszaadni a kisterem enteriőrjének megtervezése során is. A fa elemek, a csillárok és a falilámpák, valamint a hangsúlyos, nehéz, piros függönyök mind egy olyan tradicionális vendéglő hangulatát adják vissza, ahova a vendég bármikor szívesen ül be ebédelni vagy vacsorázni. A tervezés során azt is figyelembe kellett venni, hogy ez a terem multifunkcionális kell, hogy legyen, hiszen üzleti találkozókat, esküvőket, osztálytalálkozókat és más összejöveteleket is szerveznek itt.

Tovább
Hotel Adán
Hotel Adán

Az Adára tervezett hotelnek egyenlőre csak a látványterve készült el, de reményeink szerint hamarosan megkezdődhetnek az építési munkálatok is. A projekt kidolgozása során az volt a feladatunk, hogy egy alapvetően modern villát hozzunk létre, mely a vadászházak stílusát tükrözi vissza. A látványterv elkészítése során a Tátra hegységben található lengyel Zakopane síközpont volt az inspiráció, sajátos, jellegzetes épületeivel.

Tovább
Családi ház Zomborban
Családi ház Zomborban
Családi ház Zomborban P+1

Ennek a családi ház a látványterve kialakítása során rámutattunk arra, hogy a befektető minimális árkülönbséggel sokkal modernebb és divatosabb ház tervét kaphatja meg. A projekt létrehozása során a modern, minimalista stílusirányt tartottuk szem előtt, világos, pasztelles színek használata mellett. A nem mindennapi kialakítás, a lapos tető és a nagy üvegfelületek mind a kaliforniai házak „hagyományosan modern” stílusát tükrözik.

Tovább
Családi ház Zomborban
Családi ház Zomborban
Családi ház Zomborban Po+P+1

Ennek a fényűző ház látványtervének elkészítése során 1200m2 állt rendelkezésünkre legjobb ötleteink bemutatására. A modern, minimalista stílusban készült házat a lapos tető, a nagy üvegfelületek, a nem mindennapi formák és az igényes megvilágítás jellemzi. A családi házat a tágas, nagy terek jellemzik - az emeleten, 120m2-en egy külön terem lett kialakítva, ahol a házigazda családi ünnepségeket tud rendezni.

Tovább
Üzlethelyiség Szabadkán
Üzlethelyiség Szabadkán
Scenso üzlethelyiség

A befektető számára egy nyomda látványtervét készítettük el. A terv kialakítása során külön kihívást jelentett, hogy a befektető még nem talált telket a projekt megvalósítására, így olyan objektumot kellett terveznünk, mely gyakorlatilag bármilyen környezetben jól fog mutatni és helyt tud majd állni. A látványterv elkészítése során egy rendkívül modern épület megalkotása volt a cél – ezt fekete téglával, nagy üvegfelületekkel és nem mindennapi megoldásokkal értük el.

Tovább
Stanković ház
Stanković ház
Családi ház Zomborban P+1

A Stanković családi ház tervezése során a befektető egy különleges kérésének kellett eleget tennünk – olyan tetőt szeretett volna, mely ferde, de mégsem látszik. A kívánságot úgy teljesítettük, hogy a megoldásban ötvöztük a ferde és a lapos tetőt. Az utcáról nézve a ház modern, lapostetős, míg a ház egy kisebb része, mely az udvarból látszik, klasszikus, ferde tetős, így otthonos hangulatot áraszt és melegséget tükröz.

Tovább
Mijatović ház
Mijatović ház
Családi ház Belgrádban P+1

A Mijatović ház egy fényűző, modern épület. A látványterven a világos, pasztell színek dominálnak, melyeket megtörnek és izgalmasabbá tesznek a sötétszürke elemek. A ház nem mindennapi kialakítású, és lapos tetővel rendelkezik, ami különösen korszerű hatást biztosít az épületnek. A ház egyik különlegessége a bejárati lépcsősorral harmonizáló anyagú oszlop, mely különösen érdekessé teszi a tervet.

Tovább
DomoTeh üzlethelyiség
DomoTeh üzlethelyiség

A DomoTeh üzlethelyiségének projektje úgy született meg, hogy a befektető elégedetlen volt egy másik tervező által korábban létrehozott látványtervvel. A mi feladatunk az volt, hogy egy olyan modern épületet hozzunk létre, mely tükrözi a cég professzionalizmusát. Az elkészült látványterv felülmúlta a befektető elvárásait, így születhetett meg ez a kicsi de rendkívül stílusos szabadkai üzlethelyiség.

Tovább
ErdSoft Digital Agency
ErdSoft Digital Agency

Az ErdSoft az egyik vezető IT cég a régióban, ahol főként fiatal programozók dolgoznak. Éppen ezért, a modern és nem mindennapi beltér dizájnjának kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk az itt dolgozók kényelmére, a cég arculatával való összhangra és arra, hogy a beltér a cég professzionalizmusát tükrözze. A dizájnba csempészett hatszögletű elemek az irodaház elnevezésére utalnak, a DigitalHive ugyanis digitális kaptárt jelent.

Tovább
New Town Homes
New Town Homes
Családi házak P+1
Tovább
Macon
Macon
Tovább
Bűn család háza Szabadkán
Bűn család háza Szabadkán
Családi ház P+1
Tovább
Többlakásos lakóépület P+4
Többlakásos lakóépület P+4
Zombor, Szonya Márinkovity u. 23
Tovább
Többlakásos lakóépület P+2+Pk
Többlakásos lakóépület P+2+Pk
Zombor, Sztapári út 23
Tovább
Többlakásos lakóépület P+2
Többlakásos lakóépület P+2
Zombor, Mite Popovity u. 36
Tovább
Bakos család háza
Bakos család háza
Családi ház Adán
Tovább
Timea konyha
Timea konyha
Konyha terv
Tovább
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.