+381 63 593 538

Naši Projekti

...na koje smo posebno ponosni

Kuća Korać S.
Kuća Korać S.
Porodična kuća P+1

Za Korać S. je bilo potrebno postojeći projekat redizajnirati, tako da se zadrži oko 80 odsto postojećeg i da novo rešenje bude kreativnije i maštovitije. Investitoru je bilo bitno da kuća ne bude standardna, takozvana „kocka” kuća. Posebni zahtevi su bili da kuća sadrži tri boje. Zato je kreirano rešenje koje zadovoljava ovaj zahtev - kuća ima tamne crepove, sivu fasadu sa crvenim ciglama.

Pogledaj više
Kuća Mraović
Kuća Mraović
Porodična kuća P+1

Kuća Mraović je prva moderna kuća, u kalifornijskom stilu, koju smo projektovali. Krov je pod blagim uglom, ali odozdo izgleda kao da je ravan. Na fasadnom materijali su mnogo radili i napravili smo mnogo verzija pre nego što smo došli do konačnog rešenja. Imajući u vidu interese i želje klijenta, odlučili smo se za travertino molersku tehniku, kojom se uspešno oponaša prirodni travertino krečnjak.

Pogledaj više
Poslovni objekat Pekare Tri brata
Poslovni objekat Pekare Tri brata
Poslovni objekat P+1

Tokom razvoja projekta, imali smo posla sa izuzetno zahtevnim investitorom, kome je predstavljeno više od 10 ideja dok konačno rešenje nije bilo spremno. Sa sigurnošću možemo reći da je za lepu zgradu pekare najvećim delom zaslužan maksimalizam klijenta. Crveni stub, koji je jedna od glavnih karakteristika zgrade, dizajnirao je dizajner Jovan Terzin.

Pogledaj više
Enterijer kuće Korać
Enterijer kuće Korać
Porodična kuća P+0

Glavno očekivanje investitora je bilo da unutrašnjost kuće treba da izgleda veliko, prostrano i zaista grandiozno. Enterijerom vlada mnoštvo svetlih boja, pre svega bela i svetlo braon. Modernu i funkcionalnu kuhinju upotpunjava posebna rasveta. Masivan trpezarijski sto i velika, udobna sofa privlači posetioce koji će biti zadivljeni prelepim enterijerom kuće Korać.

Pogledaj više
Spavaća soba kuće Korać
Spavaća soba kuće Korać
Porodična kuća P+0

Osim modernog dnevnog boravka i trpezarije, kuću Korać upotpunjuje velika spavaća soba. U prostranoj sobi, centralni element je ogroman krevet. Ostatak sobe, koji čine drveni elementi, je dizajniran oko modernog kreveta. Svetle boje i mekani tepisi nude maksimalan komfor, dok posebno LED osvetljenje daje modernu notu spavaćoj sobi ukrašenoj drvenom teksturom.

Pogledaj više
Kuća Korać N.
Kuća Korać N.
Porodična kuća P+0

U slučaju Korać N. kuće, želja investitora je bila da projektujemo prizemnu kuću koja će izgledati masivno i veliko. Klijent je želeo puno otvorenog prostora i potpuno jedinstveno i neobično rešenje. Konačno, kuća je dizajnirana tako, da se gosti ispred kuće moraju zapitati da li je to prizemna kuća, spratnica ili kuća sa galerijom. Na kraju, moderan dizajn nije samo ispunio očekivanja investitora, već ih je i nadmašio.

Pogledaj više
Korać automobili
Korać automobili
Poslovni objekat P+0

Prvobitna želja investitora je bio samo jedan kontejner, ali se ubrzo predomislio i zahtevao ozbiljnije, lepše rešenje koje će odražavati kvalitet luksuznih automobila koji se nalaze u auto kući Korać. Imajući u vidu originalnu ideju, napravili smo zgradu kontejnerskog tipa, koju smo modernizovali i ukrasili. Klijent nije želeo nepotrebno veliku površinu, pa je pronađeno takvo rešenje da se u objekat mogu smestiti dva luksuzna automobila, dok su ostali automobili smešteni samo pod krov. S obzirom da se kuća investitora nalazi pored auto kuće, dizajn je morao biti urađen tako da dve zgrade budu u skladu i da se integrišu.

Pogledaj više
Enterijer Korać automobili
Enterijer Korać automobili
Poslovni objekat P+0

Zadatak nam je bio da isplaniramo unutrašnjost auto kuće Korać, tako da bude potpuno jedinstvena, do sada neviđena i da izgleda futuristički. Inspiraciju za dizajn enterijera smo dobili od štanda McLaren Mercedes-a iz 2015. godine. Prilikom izrade plana, vodili smo računa da osmislimo rešenje koje će biti u skladu sa luksuznim automobilima. Poseban enterijer upotpunjuju jedinstvene fotelje rađene po narudžbi i LED rasveta.

Pogledaj više
Dnevna soba kuće Korać
Dnevna soba kuće Korać
Porodična kuća P+1

U kući Korać S. se nalaze tri dnevna boravka, čiji dizajn je poveren nama. S obzirom da nije bilo konkretnih zahteva, mogli smo pustiti mašti na volju i izradili smo rešenja koja su premašila očekivanja investitora. Moderne dnevne sobe su u savršenom skladu sa neobičnim dizajnom same kuće. Enterijer dnevnih soba je upotpunjen savremenom LED rasvetom, koja je neobično raspoređena.

Pogledaj više
Caffe bar Tema
Caffe bar Tema
Caffe bar „Tema”

Dizajn kafića „Tema” je osmišljen sa ciljem da se stvori mesto koje će mladi voleti da posećuju. Želja investitora je bio enterijer u minimalističkom stilu, sa modernim dizajnerskim elementima. Tokom procesa planiranja smo bili suočeni sa ozbiljnim problemom, jer je bilo teško stvoriti toplu i udobnu atmosferu zbog velikog broja izloga i staklenih površina. To smo rešili tako što smo promenili osvetljenje velikim brojem LED lampi i postavili smo neobično velike držače za čačkalice i kartu pića.

Pogledaj više
Gradska pivnica u Somboru
Gradska pivnica u Somboru
Gradska pivnica

Dizajn enterijera „Gradske pivnice” u Somboru je osmišljen sa ciljem da se stvori atmosfera engleskih pabova. U pivnici je naglasak na drvenim detaljima, dok zid od cigala dodatno pojačava engleski stil. Toploj i prijatnoj atmosferi doprinose neobične lampe i svetlosni efekti.

Pogledaj više
Bašta Gradske pivnice u Somboru
Bašta Gradske pivnice u Somboru
Gradska pivnica - bašta

Zadatak je bio da se dizajnira moderan baštenski deo „Gradske pivnice“ koji treba da se harmonizuje sa unutrašnjošću i da ima mnogo drvenih detalja. Stolar je takođe ubacio i etno notu u moderan dizajn, stvorivši na taj način ugodan vrt za ovaj ugostiteljski objekat.

Pogledaj više
Restoran Stari slon
Restoran Stari slon
Projektovanje enterijera za malu salu Restorana Stari slon

„Stari slon” jedan je od najpoznatijih i najtradicionalnijih somborskih restorana. Tu tradiciju smo takođe pokušali da reprodukujemo prilikom dizajniranja unutrašnjosti male hale. Drveni elementi, lusteri i zidne lampe, kao i naglašene teške crvene zavese stvaraju atmosferu tradicionalnog restorana u kojem gosti uvek mogu uživati na ručku ili večeri. Prilikom dizajniranja enterijera morali smo uzeti u obzir da ova prostorija treba da bude multifunkcionalna, jer se ovde organizuju i poslovni sastanci, venčanja, sastanci razreda i druga okupljanja.

Pogledaj više
Hotel u Adi
Hotel u Adi

Dizajn hotela u Adi je tek završen i nadamo se da će uskoro početi građevinski radovi. Tokom razvoja projekta, zadatak je bio da u osnovi stvorimo modernu vilu koja odražava stil lovačkog doma. Kao inspiracija prilikom dizajniranja je poslužio skijaški centar Zakopane u Poljskoj, koji se nalazi na planinama Tatre i odlikuju ga vrlo karakteristične zgrade.

Pogledaj više
Kuća u Somboru
Kuća u Somboru
Porodična kuća u Somboru P+1

Prilikom izrade dizajna i vizuelizacije za ovu kuću u Somboru  pokazali smo da uz minimalnu razliku u ceni, investitor može dobiti mnogo moderniju i savremeniju kuću. Projekat je kreiran u minimalističkom stilu i sadrži svetle, pastelne boje. Neobičan dizajn, ravan krov i velike staklene površine odražavaju  stil modernih i savremenih kuća.

Pogledaj više
Kuća u Somboru
Kuća u Somboru
Porodična kuća Po+P+1 u Somboru

Prilikom vizuelizacije ove luksuzne kuće  imali smo na raspolaganju 1200m2 da iskažemo naše najbolje ideje. Ovo je moderna kuća neobičnog oblika, u minimalističkom stilu, koja ima ravan krov, velike staklene površine i sofisticirano osvetljenje. Kuću  karakterišu velike i prostrane prostorije, a na spratu postoji posebna prostorija od 120m2 koja je namenjena za održavanje porodičnih proslava.  

Pogledaj više
Poslovni objekat u Subotici
Poslovni objekat u Subotici
Investitor: Scenso

Za klijenta smo izradili dizajn zgrade štamparije. Poseban izazov prilikom izrade plana je bio taj što investitor još nije pronašao lokaciju na kojem bi zgrada bila sagrađena, tako da smo morali da dizajniramo objekat koji bi izgledao lepo i uklapao se u gotovo svako okruženje. Vizija je bila da se napravi izuzetno moderna zgrada – uklapanjem crne cigle i velikih staklenih površina uspeli smo da kreiramo jedinstveno rešenje.

Pogledaj više
Kuća Stanković
Kuća Stanković
Porodična kuća P1 u Somboru

Priliko izrade plana za porodičnu kuću Stanković, morali smo da ispoštujemo poseban zahtev investitora – želeo je krov koji ima nagib, ali da se ne vidi. Želju smo ispunili tako što smo ukombinovali klasičan - kosi krov i moderan - ravan krov. Kada se gleda sa ulice, vidi se ravan krov kuće, dok manji deo kuće koji gleda prema dvorištu ima klasičan krov i odiše toplinom i prijatnom atmosferom.

Pogledaj više
Kuća Mijatović
Kuća Mijatović
Porodična kuća u Beogradu P+1

Kuća Mijatović je luksuzna, moderna zgrada. U dizajnu dominiraju svetle, pastelne boje, koje su razbijene zanimljivim tamno sivim elementima. Kuća ima jedinstven dizajn, a ravan krov zgradi daje izuzetno modernu notu. Jedna od glavnih karakteristika kuće je veliki stub koji se savršeno uklapa sa ulaznim stepeništem i čini dizajn kuće posebno zanimljivim.

Pogledaj više
Poslovni objekat Domoteh
Poslovni objekat Domoteh

Investitor nam je poverio izradu projekta poslovnog prostora jer prethodno nije bio zadovoljan ponuđenim vizuelnim dizajnom koji mu je bio predstavljen. Naš zadatak je bio da dizajniramo modernu zgradu koja će odražavati profesionalnost kompanije. Konačna vizuelizacija je nadmašila očekivanja investitora – uspeli smo da stvorimo mali, ali izuzetno elegantan poslovni prostor za ovu subotičku kompaniju.

Pogledaj više
ErdSoft Digital Agency
ErdSoft Digital Agency

ErdSoft je jedna od vodećih IT kompanija u regionu i uglavnom zapošljava mlade programere. Upravo je iz tih razloga dizajniran moderan i jedinstven enterijer, gde je veliki naglasak stavljen na udobnost ljudi koji ovde rade, a pritom je u skladu sa korporativnim imidžom i odražava profesionalnost kompanije. Prostorije kompanije se nalaze u zgradi DigitalHive, koja predstavlja digitalnu košnicu i zbog toga su u dizajn uključeni šestougaoni elementi.

Pogledaj više
New Town Homes
New Town Homes
Porodične kuće P+1

Godina projektovanja: 2022
Godina realizacije: U izgradnji
Neto korisna površina objekta: 130m2

Pogledaj više
Macon
Macon
Radionica i kancelarija P+1
Pogledaj više
Kuća Bin
Kuća Bin
Porodična kuća P+1
Pogledaj više
Višeporodična stambeno-poslovna zgrada P+4
Višeporodična stambeno-poslovna zgrada P+4
Sombor, Sonja Marinkovića 23
Pogledaj više
Višeporodična stambeno-poslovna zgrada P+2+Pk
Višeporodična stambeno-poslovna zgrada P+2+Pk
Sombor, Staparski put 23
Pogledaj više
Višeporodična stambena zgrada P+2
Višeporodična stambena zgrada P+2
Sombor, Mite Popovića 36
Pogledaj više
Kuća Bakoš
Kuća Bakoš
Porodična kuća u Adi
Pogledaj više
Kuhinja Timea
Kuhinja Timea
Dizajn kuhinje
Pogledaj više
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.