+381 63 593 538

Rólunk

A GS Stúdió 2012. augusztusa óta nyújt minőségi, attraktív és funkcionális megoldásokat ügyfelei számára az architektúra és az építészet terén. A vállalkozás székhelye Zomborban van, de Szabadkán is megtalálhatók vagyunk.

Vállalkozásunkat az építészet iránti elkötelezettség hajtja, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy tudásunkat, ismereteinket fejleszteni, bővíteni tudjuk és mindig a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk. Csapatunk egy fiatal építészből és egy tapasztalt mérnökből áll, de számos gépészmérnökkel, valamint elektronikai és tűzvédelmi szakemberrel működünk együtt . Munkánk gyümölcse a számos elkészült épület, megvalósított projekt és elégedett ügyfél.

Vállalkozásunk fő tevékenységi köre az épülettervezés, belsőépítészeti tervezés és műszaki ellenőrzés az építőiparban, ami magába foglalja a családi házak, üzleti-, közösségi-, ipari- , kultúr-, mezőgazdasági- és egyéb épületek megtervezését, illetve azok tervdokumentációjának elkészítését. Munkánkat a szakértelem, megbízhatóság, stílus, precizitás és a rugalmasság jellemzi.

Közel kilenc éves fennállása alatt vállalkozásunk több mint 50 családi ház, 20 üzlethelyiség, 15 ipari épület és 10 mezőgazdasági épület tervdokumentációját készítette el. Stúdiónk arra törekszik, hogy minőségi terveivel maradéktalanul, megbízhatóan és pontosan teljesítse a megrendelő minden elképzelését és igényét.

Terveinket számítógépes programokkal dolgozzuk fel – ennek fő előnye, hogy a megrendelő már a tervezési folyamat során is megtekintheti a 3D-s látványterveket.

Vállalkozásunk mottója a „Többet, kevesebbért!”, arra utal, hogy szolgáltatásaink igénybevételével a megrendelő sokkal többet, azaz egy modern, egyedi és profi megoldást kap a pénzéért.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.