+381 63 593 538

Elismerések

I. helyezés

A kanizsai Tondach kft. által meghirdetett „Legszebb tető“ elnevezésű pályázaton, a kulturális és egyházi épületek kategóriában a GS studió által megtervezett Zombori Magyar Polgári Kaszinó tetőszerkezete nyerte el az első helyezést. A beruházás fő támogatója a magyar állam volt, a kivitelezők pedig a “Visokogradnja Konc Kornel” és a “Novogradnja Bezdan”.

A versenyre olyan, 2015-2016-ban elkészült épületekkel lehetett nevezni, melyek tetője Tondach cserepekkel van fedve. A versenyen 40 épület vett részt, melyek három kategóriára lettek osztva: családi házak, nyilvános épületek és kulturális és egyházi épületek.

Az ünnepélyes díjátadásra 2016. decemberében került sor, az első helyezettek nyereménye 2000 euró volt, míg a második helyezettek 1500 euró pénznyereményben részesültek. A díjakat a Szerbiai Építészek Szövetségének elnöke, dr Igor Marić nyújtotta át a pályázat nyerteseinek.

 

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.