+381 63 593 538

Hírek & Blog

Salone del Mobile – bútorkiállítás Milánóban

A milánói bútorikiállítás az egyik legnépszerűbb esemény a bútor és enteriőr dizájn világában. Már 58 éve rendezik meg Milánó városában, ahol az ismert építészek és tervezők mellett azok a fiatal tervezők is esélyt kapnak, akik először mutatják be műveiket.

A Salone del Mobile kiállításra minden évben több százezer látogató érkezik, 160 országból. A kiállítás három stíluskategóriára van osztva, így a belterek berendezésére megoldást találhatnak a klasszikus, a modern és a dizájner stílus kedvelői is.

A szervezők minden évben több olyan kiállítással is készülnek, melyek a beltér dizájn alkategóriáinak vannak szentelve. Látogatható olyan kiállítás, ahol a legújabb világítási trendekkel találkozhatunk, legyen szó beltéri vagy kültéri megvilágításról. Olyan kiállításra is ellátogathatunk, ahol a kiállítók dekoratív és innovatív megoldásokat mutatnak be az otthon vagy az irodaházak berendezésére. A látogatók nagy kedvencei a többdimenzionális kiállítások, melyek lehetővé teszik, hogy 360 fokos perspektívából tekintsük meg a legérdekesebb bútordarabokat. Dicséretre méltó az is, hogy olyan kiállításokat is szerveznek, melyek kifejezetten a fiatal tervezőkre fókuszálnak, akik még csak most mutatkoznak be a világnak.

Belsőépítészet – mi most a divat?

A számos minőséges kiállító, a kreatív ötletek és a rengeteg új üzleti kapcsolat bizonyítja, hogy a Salone del Mobile kiállítás változtatja és előrébb lendíti a bútoripart. Minden évben számos új színkombinációval, új dizájntrendekkel és az egyre népszerűbb automatizált megoldásokkal találkozhatnak a látogatók.

Modern, tágas konyhák

A legtöbb látogató kedvenc helye a kiállításon a konyhabútorok kiállítása. Ez a kiállítás minden második évben kerül megrendezésre a Milánó kiállításon. Mivel a konyha minden háztartás szíve, nem meglepő, hogy ez a kiállítás szüli a legtöbb új trendet.

Figyelembe véve azokat a megoldásokat, melyeket a dizájnerek a legutolsó konyhai dizájn kiállításon mutattak be, leszögezhetjük, hogy egyre gyakrabban fogunk találkozni a sötétebb árnyalatokkal a belsőépítészetben. Népszerűek lesznek továbbá a fém és beton részletekkel ellátott ipari szerkezetek is. A fa, mint alapanyag mellett az elkövetkező időszakban a márványlapok is fontos szerepet kapnak majd.

A fejlett technológiai megoldások a konyhát sem kerülik el, így a kiállítás látogatói korszerű és hihetetlen megoldásokat láthatnak az ételek elkészítésére, valamint megismerkedhetnek azokkal az új megoldásokkal is, melyek segítségével a gyártók okos rendszereket integrálnak még a legalapvetőbb konyhai elemekbe is.

Kifejezetten érdekesek az új, beépíthető konyhák, melyek a háztartásokban és a vendéglátóipari egységekben is alkalmazhatók. A dizájnerek többé nem arra összpontosítanak, hogyan helyezzék el a beépíthető hűtűszekrényt vagy sütőt a konyhaelemekbe, hanem a teljes konyhát egy nagy gardróbként tervezik meg.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.