+381 63 593 538

Tevékenység

  • A magasépítészeti objektumok (lakó- és irodaépületek, házak) műszaki dokumentációjának elkészítése,

  • Belsőépítészeti tervek kidolgozása,

  • Parkosítás tervezése,

  • Mezőgazdasági létesítményekkel kapcsolatos projektek kidolgozása,

  • Szakértői felügyelet a magasépítészeti objektumok építése során,

  • A létesítmények műszaki ellenőrzése,

  • A lakóépületek és az üzleti épületek minden típusú ötletterveinek kidolgozása,

  • Az illegálisan felépített épületek legalizálásához szükséges dokumentáció kidolgozása.

 

Tervezés

Szolgáltatásaink magukba foglalják a teljes műszaki dokumentáció kidolgozását, azaz a következő építészeti-építési projektek létrehozását: ötletterv, fő projekt, kivitelezői projekt, befejezett épület projektje, legalizációs projekt, szabad terek tervezése (partertervezés); valamint a fő projekt műszaki ellenőrzése és a szakértői felügyelet az építkezés során.

Enteriőr

A potenciális ügyféllel való beszélgetés során meghatározzuk az igényeit és a kívánságait, melyek alapján kidolgozzuk az ötlettervet 3D modell formájában. Ezt követően készül el az enteriőr fő projektje, mely a következőket tartalmazza: alap a bútorok elhelyezésével, a padló és a padlóburkolatok alapja, a mennyezet alapja a megvilágítással, karakterisztikus keresztmetszetek, falak kinézete, asztalos és lakatosmunkák sémái, karakterisztikus részletek, süllyesztett és darab bútorok műhelyrajzai, perspektivikus nézetek, előméretek és műszaki leírások.

3D megjelenés

Objektumok modellezését, valamint a külső és belső terek építészeti látványterveinek megjelenítését is vállaljuk. A renderelt látványterv kidolgozásához elég, ha a megrendelő elküldi a vázlatot, rajzot vagy az objektum fotóját. A megrendelő az ötleteit bármilyen formátumban elküldheti (.jpg, .dwg, .pdf, stb.), ezt követően pedig rövid időn belül elküldjük az árajánlatot a kidolgozási idővel együtt.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.